Aerotèrmia

L'ENERGIA INESGOTABLE DE L’AIRE QUE ENS ENVOLTA.

L’aerotermia actual combina una electrònica molt avançada amb una amplíssima funcionalitat en aigua calenta (calefacció i aigua calenta sanitària -ACS-) i aigua freda (refrigeració), que permet uns costos d’inverssió més ajustats.

COM FUNCIONA?

NO CAL PERFORAR EL TERRENY.

EL SISTEMA NOMÉS PRECISA D’UNA BOMBA DE CALOR AEROTÈMICA QUE CAPTURA L’ENERGIA DE L’AIRE QUE ENS ENVOLTA PER PRODUÏR-NE CALEFACCIÓ O REFRIGERACIÓ.

I les onades de calor?

Només les bombes de calor aerotèrmiques d’un primer fabricant segueixen funcionant amb temperatures exteriors de fins a 46ºC.

I les fredorades amb humitat o boira?

Només les bombes de calor aerotèrmiques d’un primer fabricant permeten gestionar de manera efectiva els episodis de temperatures exteriors entre +4 i –3ºC sense aturar o limitar el servei per congelació de la unitat exterior.

L’aire

L’aire rep l’aportació d’energia del sol, i d’aquest aire la bomba de calor n’obté calefacció i ACS, o dissipant-la a l’ambient en proporciona refrigeració. Com més extremes siguin les temperatures exteriors, però, menor serà la eficiència de l’aerotermia.

I autoproduïr-nos la calefacció/refrigeració/ACS?

I si resultés que aquesta electricitat necessària per la bomba de calor aerotèrmica ens la podem autoproduïr amb un sistema d’autoconsum fotovoltaic? Tenim així un sistema neutral respectuós amb el nostre entorn. De fet, no n’hi ha cap d’altre, ni tant eficient.

La unitat interior – UI-

L’unitat interior proporciona l’aigua per sistemes radiants o radiadors (fins a 80ºC), permetent substituïr al 100% un sistema existent de caldera de gas o gasoli.

La unitat exterior -UE-

La gran millora tecnològica és que poden generar calefacció a temperatures exteriors de fins a –25ºC, i a l’estiu, refrigeració amb temperatures exteriors fins a 46ºC (reduint la potència tèrmica proporcionalment a la temperatura exterior)

L’estalvi respecte altres sistemes

Comparant tarifes vigents de gasoli, gas canalitzat i electricitat, l’estalvi de la geotermia respecte gasoli és d’un 30%, i respecte el gas del 18%.

Si es contracta tarifa elèctrica amb discriminació horària (l’antiga tarifa nocturna) i amb una gestió de la demanda acurada, els estalvis combinats poden assolir un 40% i un 30% respectivament.

PROJECTES

PROJECTES PUBLICATS

FES CLICK ALS BOTONS PER VEURE MÉS PROJECTES DE aerotermia

Climatització Aerotèrmica amb recuperació (Edifici d’oficines, Sant Just Desvern)

Aquesta instal·lació aerotèrmica ja està en funcionament a Sant Just Desvern. S’ha instal·lat una bomba calor reversible de darrera generació -classe A- que ventila mitjançant un recuperador entàlpic de molt alt rendiment. Vegeu més informació a l’apartat Projectes.

VULL MÉS INFORMACIÓ

Si està interessat en adquirir el nostre producte, deixi'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè.


INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  1. Responsable de les dades: Consultoria Energetica Cataluña,SL. CIF: B-63.162.895
  2. Finalitat de les dades: Respondre sol·licituds del formulari.
  3. Legitimació: El teu consentiment exprés
  4. Destinatari: Base de dades allotjada en OVH (UE)
  5. Drets: Tens dret al accés, rectificació, supressió, limitació, potabilitat i oblit de les seves dades.

Scroll to Top