Autoconsum

AUTO PRODUIR ENERGIA ELÈCTRICA, INDIVIDUAL O COL·LECTIVA, CONNECTADA A LA XARXA ( O NO)

A CENCAT volem que et sumis a l’energia renovable i verda. I la millor manera es que siguis propietari de la teva propia energia i aprofitar un bé inesgotable com és el sol. Pots fer-ho de forma individual o col·lectiva, connectat a la xarxa. Mira les opcions que t’oferim.

Fotovoltaica a zona urbana
Autoconsum fotovoltaïc connectat a xarxa: auto-produïr l’energia elèctrica, consumir-la prioritàriament, ajudar-se de xarxa si l’autoproduïda és insuficient i compensar els excedents (moments amb menor consum que producció solar) venent-ho a xarxa a preu tarificat.

Autoconsum Individual
Sense afegir cap comptador al ja existent a habitatge, comerç, o nau industrial, una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic connectada a xarxa permetrà reduïr els consums de xarxa, o fins i tot eliminar-los (tot depenent del tamany fotovoltaic) amb l’objectiu que aquesta energia autoconsumida mai ningú et tocarà el preu: és gratis.

Si en un moment donat hi ha menys consum que producció solar (en una nau o comerç el cap de setmana, o en l’habitatge quan som fora per la feina), injectem a companyia perquè ens bonifiqui aquest excedent i en traiem el màxim aprofitament a la nostre instal·lació solar.

Carregador Vehicle elèctric
Quin millor maridatge que alhora que autoproduïm l’energia, aquesta sigui usada en un dels consums més profitosos: carregar el vehicle elèctric o híbrid endollable (PHEV), prioritàriamentdel sol, !

Sigui habitatge unifamiliar, sigui edifici d’habitatges, sigui comerç o nau industrial, instal·lem un carregador per poder dir que l’energia usada pel vehicle elèctric és gratis! La tecnologia, i la llei vigent ens habilita per instal·lar-ho a garatge, parking comunitari o a l’exterior amb marquesines.

Autoconsum Col·lectiu
Uns quants veïns d’un edifici, i no ténen que ser tots, poden promoure una única instal·lació d’autoconsum i que col·lectivament, només aquests veïns promotors, es beneficïin de l’energia generada. No només els consums col·lectius (parking, ascenssor), sino també els consums particulars dels habitatges de l’edifici… i tot sense tocar ni modificar comptadors dels habitatges.

La nova instal·lació d’autoconsum tindrà un nou comptador per comptabilitzar l’energia autoproduïda abonable de la companyia al conjunt de veïns promotors de l’instal·lació envers als seus comptadors de consum.

L’agrupació de usuaris (de comptadors) pot anar més enllà: que l’instal·lació solar comparteixi xarxa de subministrament amb consumidors dins del mateix transformador, o estiguin connectats dins de 500 metres, o comparteixin els 14 primers digits del cadastre tenen la possibilitat de compartir una única instal·lació fotovoltaica. Parlem-ne si és el vostre cas.

Autoconsum Industrial
Per cobertes de naus industrials, o altres espais no utilitzats com aparcaments, ajudarà a retallar despeses provinents del consum elèctric retallant la corva de consum, alhora que projectem una imatge de concienciació amb un medi ambient sostenible.

Tot monitorejat
Gràcies a dispositius mòbils, o ordinador, podem saber la producció solar, el consum de l’habitatge, el grau d’autoconsum… i fins i tot la producció individual de cada mòdul per poder determinar si hi ha alguna deficiència, o algunes fulles d’arbres ens estan fent perdre producció, o algún ocell ha embrutat més del compte!

I si no estàs a zona urbana
I ets vols desconnectar de la xarxa elèctrica, la fotovoltaica autònoma subministrarà el consum elèctric usant bateries, tant de vella generació –plom àcid- com de nova generació –ió liti LiFePo-.

PROJECTES

PROJECTES PUBLICATS

FES CLICK ALS BOTONS PER VEURE MÉS PROJECTES DE autoconsumo

Projecte de Biomassa

Instal·lació per a producció de calefacció i ACS de l’habitatge i de la piscina interior climatitzada, ubicat a Siurana (Alt Empordà)

VULL MÉS INFORMACIÓ

Si està interessat en adquirir el nostre producte, deixi'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vostè.


INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  1. Responsable de les dades: Consultoria Energetica Cataluña,SL. CIF: B-63.162.895
  2. Finalitat de les dades: Respondre sol·licituds del formulari.
  3. Legitimació: El teu consentiment exprés
  4. Destinatari: Base de dades allotjada en OVH (UE)
  5. Drets: Tens dret al accés, rectificació, supressió, limitació, potabilitat i oblit de les seves dades.

Scroll to Top